Thursday, 29 December 2011

jumpe kekawan

assalamualaikum..

rajin pulak kan nk update blog, maklum la baru je balik dr kmpung, saja nk simpan cerita ckit utk rujukan masa hadapan ;p

balik dr sarawak aritu pun fly dr sibu to kl, hehehe, bile da ckp ngn kwn yg sy balik ikut sibu, dia pun ckp okay je dia nk hantarkan sambil jalan2 n shopping2 kat sibu. kalo nak tahu seumur sy sampai sekarang ni **umur adalah rahsia, hehehe** sy mmg xde pernahnye lepak2 kat sibu, mmg xde urusan jugak kn nk lepak2 sesaja, baik pg kuching, heeee, kuching bes dan sy agak biasa kat sana, sibu mmg langsung tak tau.

pagi2 dah kelua rumah naik bas, tunggu diorang kat roban, roban ni lebih kurang dalam stgh jam dr rumah sy, nak tauuuuu sy tertinggal hp kat rumah masa sy da smp kat stesen bas, nasib baik my adik perasan n cepat2 antarkan kt stesen bas semula, Ya Allah xboley imagine kalo betol2 tertinggal hp tu kat rumah n xde sape pun perasan, nasib baik kan. alamdulillah.

kitorg mmg saja nk klua awal, sebab nk melepak kat sibu sambil kongsi2 cerita, ni sume kawan2 zaman sekolah menengah dulu, wpun duduk dekat2 tp tak slalu boley jumpe, so bile jumpe memang riuh rendah. hehehehe. kami mulakan dengan bhnti breakfast kat sarikei (sarike ni tgh2 antara my hometown dgn sibu la) kitorg pun makan sambil bergelak ketawa, mmg kitorg ambik heavy breakfast la pg tu, siap mkn laksa sarawak dgn roti kawen, sy pon xtau nae dia sebut roti kawen, sy rasa sebab dorang kawenkan (marjerin + sri kaya + peanut butter) ini yg sy rasa la, sebetolnye tak tau. hehehehe

breakfast kitorg pagi tu :)

heee, gelak sesungguh lupe pasal ape time tu

sebelah kiri lyn, tengah2 tu hasmah
thank u korang berdua hantar pg airport :)
lain kali jumpe lagi ye

rasa happy sangat bile dapat jumpe kawan2 yg memang betol kawan seba da kenal lama sangat since dr sekolah lagi, bile boley berkmpul n gelak2 skali mmg bes sangat, rasa tak sedar masa tu dah berlalu. InsyaAllah kite jumpe lagi ye :)

No comments:

Post a Comment